viernes, 2 de mayo de 2014

LA PAH AL PREGÓ DE LES FESTES DE MAIG

EN VILLACAMPA I LA PAH
Avui el Senyor Jordi Villacampa farà el pregó de les Festes de Maig. Segur que ens parlarà de gaudir de les nostres festes i ens convidarà a participar en tots els actes i activitats programades. No hi tenim res en contra, és bo que la gent gaudim, riem i compartim el carrer.
Dimarts passat nosaltres, la PAH, vam fer un altre pregó. Vam demanar-li al nostre alcalde que es reuneixi amb nosaltres i ens escolti. Són moltes les persones que malviuen a Badalona per culpa d’una crisi generada pels poders financers i que els governs ens la fan pagar a nosaltres, els més febles i vulnerables.
El govern del PP, amb el suport del govern de CiU, ha destinat ingents quantitats de milions d’euros per rescatar als bancs mentre que el nombre de persones que pateixin pobresa severa no deixa de créixer a la nostra ciutat i a tot arreu.
Les retallades en serveis i drets bàsics, la repressió i la corrupció… continúen sent les mesures que aquests governants prioritzen i amaguen, mentre que els desnonaments, l’atur i la manca de prestacions per la majoria de la població cada vegada estant més generalitzats.
De tot això varem parlar al Ple del nostre Ajuntament i varem demanar a l’alcalde la creació d’una Taula d’Emergència Social per abordar conjuntament els casos més greus i urgents i poder trovar conjuntament una solución a aquesta dramática situación de molts badalonins i badalonines.
L’alcalde no va voler escoltar-nos
Per això avui demanarem al Senyor Jordi Villacampa que parli amb l’alcalde del nostre oferiment i l’insti a que es reuneixi amb nosaltres. Li donarem una samarreta i, si és possible, li demanarem que se la posi durant el pregó. També en donarem als Presidents dels Grups Municipals perquè també se la posin.
Estem convençuts que comptem amb la solidaritat i la comprensió del senyor Villacampa i dels Grups Municipals. I confiem que el nostre alcalde doni la cara i es reuneix amb nosaltres per aconseguir una ciutat amb més equitat i amb més drets per a tothom. Una ciutat on puguem viure i treballar amb dignitat.
Només així podrem gaudir de les nostres tradicionals festes de maig.


Badalona, 2 de maig de 2014 


Finalment hem aconseguit el nostre objectiu.. en Jordi Villacampa s'ha fet la foto amb la PAH. La secretaria de l'Alcalde, uns moments abans del pregó,
ens ha comunicat 
que l'Alcalde 
parlarà amb la PAH desprès de les festes de Maig, malgrat que això últim no confiem gaire...

No hay comentarios:

Publicar un comentario